De schoonheidssalon uit Apeldoorn

Beauty Plaza is sinds 2004 een schoonheidssalon in Apeldoorn. Wat begonnen is als een praktijk aan huis, is uitgegroeid naar een eigen schoonheidssalon op een hele mooie locatie aan de Schutterweg 76 in Apeldoorn. Onze schoonheidssalon is gevestigd in het pand van “The House of Beauty”.

Een uniek concept op het gebied van beauty, wellness en gezondheid, waar je als zelfstandig ondernemer toch heel nauw samenwerkt met andere disciplines uit Apeldoorn

Schoonheidsbehandeling Apeldoorn

Beauty Plaza biedt verschillende schoonheidsbehandelingen in Apeldoorn. Zo kunt u bij ons terecht voor huidverbetering, maar ook voor de huidverzorging. Met endermologie kunnen wij een bindweefselmassage uitvoeren maar dan in plaats van manueel met een apparaat. Hierdoor bestaat de mogelijkheid om precies af te stemmen, hoe diep, welke snelheid en vacuumkracht we moeten gebruiken om een bepaald gewenst resultaat te bereiken.

Voordat wij een schoonheidsbehandeling uitvoeren kijken wij eerst goed naar je huid en stemmen wij ons advies af met jouw wensen. Wij werken o.a. met de merken: hannah, Cenzaa, Dermaquest en beMineral en kunnen onze behandelingen versterken met aanvullende apparaten zoals: LPG endermologie, Ultra Geluid, DAS medical en Led therapie

Ruimte voor schoonheid

Naast ruimte voor schoonheid vind je er ook dat heerlijke moment voor jezelf…

Uniek, omdat naast hoogwaardige behandelingen, er tijd is voor jou! Jouw wensen staan centraal, daarom vindt er een intake plaats voordat we je gaan behandelen. Zo weet je van te voren wat er gaat gebeuren en mag verwachten. Behandelingen worden uitgevoerd door ervaren specialisten. Centraal staat ook een mooi, natuurlijk resultaat zodat mensen in je omgeving je complimenten zullen geven over hoe goed je eruit ziet.

Wij hebben al jaren de kennis én ervaring in huis om uw huid te verjongen én te verbeteren. Een mooie huid begint bij Beauty Plaza!

Schoonheidsbehandeling inplannen?

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend gesprek of:

Maak een afspraak

Het team

Natalie :

  • Huidspecialist
  • Hannah huidcoach
  • Bindweefsel specialist
  • DAS specialist

Laura:

  • Huidspecialist
  • Hannah huidcoach
  • Bindweefsel specialist
  • Ontspannings masseuse