Hoe werkt de TC Cryo?

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo vriest niet en activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen processen die het hardnekkige witte vet omzetten in energie. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd en wordt een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen tijdens diezelfde behandeling verbrand!
Je zult hierdoor niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, het zorgt ook voor een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid! Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze methode tot 75% effectiever is dan vriezen!

Wat maakt de TC-cryo uniek?

Er zijn vele behandelingen op de markt onder de naam Cryo of Cryolipolyse, maar buiten de benaming is er weinig overeenkomst!

TC-cryo vriest niet =100% veilig

Bij bevriezen worden ook de huid en zenuwen bevroren. Zo loop je mogelijk risico op blijvende gevoelloosheid en brandwonden. De TC Cryo vriest niet. De medisch gecertificeerde TC Cryo maakt gebruik van veilige temperaturen (6 – 41 °C)

Groot oppervlak

Wij kunnen met onze grote wraps bijvoorbeeld in een keer de buik inclusief love handles egaal behandelen! Zuignappen en koelblokken behandelen maar kleine gedeeltes tegelijk, zo ontstaan er grote onbehandelde tussenruimtes. De TC Cryo kent geen tussenruimtes en zorgt zo voor een mooi en egaal resultaat.

Wisselbaden voor beste resultaat

De TC Cryo schakelt in slechts 6 seconden tussen 6°C en 41 °C, het eeuwenoude wisselbaden effect. Dit zorgt voor het beste resultaat, betere doorbloeding en een stevigere en gezonder uitziende huid! Deze methode is tot 75% effectiever dan vriezen!

Medisch gecertificeerd

Onze apparatuur is medisch gecertificeerd door de welbekende TÜV (klasse IIa) en wordt volledig in Nederland geproduceerd!

Welke zones kunnen we behandelen?

Vrijwel elke zone kan worden behandeld!

Omdat we werken met 2 grote wraps (1 wrap is ruim 24 bij 33 centimeter!) kunnen we vrijwel elke zone met hardnekkig wit vet behandelen. De zachte wraps passen zich namelijk aan bijna elke ronding aan, en omdat we ze kunnen splitsen zijn we zeer flexibel! Zo worden ze bijvoorbeeld langs elkaar gebruikt om de gehele buikzone inclusief love handles te bedekken, maar kunnen de wraps los van elkaar bijvoorbeeld ook 2 heupen of armen bedekken!

*Voor de onderkin wordt een kleinere wrap gebruikt.

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen! Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen razendsnel wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een kopje koffie of thee.

Tussen elke behandeling zit ongeveer 1 tot 2 weken om het beste resultaat uit elke sessie te halen. De behandelaar zal dit verder specifiek met je bepalen tijdens de kuur. We adviseren ook om tijdens de kuurperiode zelf aan de slag te gaan met gezonde voeding en beweging. Dit is namelijk het perfecte moment om ook zelf een deel van het omgezette bruine vet te verbranden en daarmee je resultaat aanzienlijk te verbeteren!

Omdat we niet vriezen kun je na de behandeling ook vrijwel direct weer alles doen! Je moet alleen even te wachten met zware inspanningen totdat je huid weer opgewarmd is.

Hoeveel behandelingen heb je nodig voor een goed resultaat?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van je gewenste resultaat, en stellen we vast tijdens de intake. Tijdens de intake wordt er samen met de behandelaar naar de zone(s) gekeken waar verbetering gewenst is. We kunnen niet beloven dat jouw buikje na 1 kuur helemaal weg is. De behandelaar beoordeelt hoeveel behandelingen er nodig zijn. Gemiddeld zijn dit 4 behandelingen. De meest gekozen aanvulling op de proefbehandeling van € 97,00 is een kuur van 3 behandelingen voor € 349,00. Ben jij na vier behandelingen van dezelfde behandelzones zichtbaar hetzelfde gebleven en heb je geen resultaat gehad? Dan vinden wij dit ontzettend jammer, maar dan behoor jij tot het kleine percentage mensen bij wie de TC Cryo behandeling niet het verwachte resultaat brengt.

Succespercentage TC Cryo behandeling?

Uit de resultaten analyse van onze TC Cryo behandelingen weten we dat 90% van deze behandelingen succesvol is uitgevoerd. In de praktijk betekent dit dat de behandelde vetcellen zijn verdwenen en het figuur zichtbaar veranderd is. Ondanks dit enorme succespercentage kan het in een heel individueel geval voorkomen dat Contrast Cryolipolyse geen resultaat oplevert. Ieder lichaam reageert anders op de behandeling, daar zijn we eerlijk over.

Als je tijdens de behandelperiode ook aan de slag gaat met gezonde voeding en beweging, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren! Dit betekent niet een streng dieet of de sportschool, vaak zijn een paar aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je makkelijker gemotiveerd. Een gezond eet- en beweegpatroon is en blijft natuurlijk altijd de basis! Resultaten van 3 tot 12 centimeter zijn dan geen uitzondering!

Twijfel niet langer en maak direct een afspraak voor jouw eerste TC Cryo behandeling met intake, nu van € 139,00 voor € 97,00.

Waar moet ik op letten?

De behandeling is zeer veilig en daarom voor vrijwel iedereen geschikt. Wel zijn er uitzonderlijke gevallen zoals zwangerschap en koude-allergie. Ook kan een te hoog gewicht een reden zijn om de behandeling nog niet te doen omdat de kou niet zo goed kan doordringen. Een BMI hoger dan 33 komt bijvoorbeeld nog wel in aanmerking, maar dan wordt het heel belangrijk om met een aangepast dieet te gaan werken. Mocht je daar vragen over hebben kun je ons natuurlijk altijd mailen of bellen!

 

Waarom kiezen voor de TC Cryo?

 • Tot wel 75% effectiever dan bevriezen
 • Zachte wraps met perfecte pasvorm
 • Grootste behandeloppervlak
 • Snelle temperatuurwisselingen voor maximaal resultaat
 • Vriest niet, geen bevroren zenuwen
 • 100% veilig en pijnloos
 • Zijde tot zijde in 1x egaal behandeld
 • Verstevigt de huid
 • Geen zuignappen, geen blauwe plekken
 • Gericht werken aan uw contouren
 • Geen onbehandelde tussenruimtes
 • Medisch gecertificeerd door de tüv

Zien we je snel?