THIS IS MILU

Ben je op zoek naar quick & fun beauty boosters, die speciaal ontwikkeld zijn om je dagelijkse beautyroutine een upgrade te geven? Dan ben je bij MILU aan het juiste adres! Milu heeft namelijk een complete lijn, die je huid er zo dewy en glowy laat uitzien, dat je nooit meer anders wil.

Wil je je vrienden of familie (of gewoon jezelf!) eens lekker verwennen met wat welverdiende me-time? Stop maar met zoeken, want Milu heeft de perfecte presentjes voor je! Ontspanning, stralende huid & dewy glow in een mooie verpakking… Wie wil dat nu niet?

Sheet Masks

Je kunt er niet omheen: deze beauty boosters voor eenmalig gebruik zijn je nieuwe musthaves!

Elk sheetmasker heeft zijn eigen, specifieke serum op basis van een mix van Koreaanse ingrediënten, en pakt jouw persoonlijke huidbehoefte aan. Kies je favoriet, of ga multi-masken door maskers te combineren, die je huid op dat moment kan gebruiken. Of je huid nu echt wel wat extra hydratatie kan gebruiken, gewoon even een boost nodig heeft, of dat je een rimpeltje of 2 weg wil werken, er is voor elke gelegenheid wel een sheetmasker! Dewy glow gegarandeerd.

Beauty Tools

Volg jij de skin fitness trend al?

Beauty tools zien er niet alleen geweldig uit op je badkamer plankje, ze verbeteren de stevigheid van je gezichtsspieren wel degelijk en pakken opgezwollen huid aan. En, er zijn er zelfs die bekend staan om hun eeuwenoude, reinigende eigenschappen. Voeg er dus zeker 1 of meer toe aan je dagelijkse ochtend- en avondroutine en sta versteld van het zichtbare verschil.