New Figure is een koolhydraat- en vetarm dieet die ervoor kan zorgen dat je in 1 week 1 kilo aan gewicht kwijt kunt raken door 6 momenten per dag te eten. Honger hebben hoeft dus niet.

Maar hoe kan dat?

Door de juiste voedingsstoffen bij elkaar te eten en juist de voedingsstoffen te vermijden die zorgen voor een vetopslag. Naast de juiste voedingsstoffen is het ook belangrijk om voedingssupplementen in te nemen deze voedingssupplementen zorgen ervoor dat je spiermassa niet wordt afgebroken tijdens het afvallen. Dit gebeurt namelijk meteen als je gaat lijnen en dat is niet wenselijk.

We gaan samen jouw dieetplan maken op basis van jouw lichaamsscan, jouw leefpatroon, jouw streefgewicht en eventuele medische complicaties. Heb je medische klachten of maak je gebruik van medicijnen, ook dan mogen/kunnen wij je helpen met afvallen Het wordt ook wel gezien als een leefstijlverandering en geloof me na een aantal weken anders (voedzaam) te gaan eten ga je bewuste keuze maken wat je wel en niet wil eten.

We gaan je helpen

Wil je nu ook eens af van het jojo gewicht en samen de strijd aan met jouw kilo’s neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. En voor iedereen geldt ben je 10% van je startgewicht kwijt dan krijg je een lichaamsmassage van 30 minuten cadeau. (Alleen geldig in Apeldoorn)

Klik hier om naar de website te gaan van New Figure. Klik hier om direct een gratis intake te boeken